Soft Shell Crab Sandwich to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1782 kalorii, 32G białka, oraz 99g tłuszczu. Za $4.65 za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką mleko, koszerną sól i pieprz, kraby muszlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 16 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowana kanapka z krabem w miękkiej skorupce z czerwoną Slawą i żółtymi pomidorami, Cajun-przyprawiona kanapka z krabem w miękkiej skorupce z żółtą papryką i Kaparem Aioli, oraz Smażony Krab Z Miękkiej Skorupy.
Instrukcje
1
Podgrzej około 3 cale oleju w rondlu do około 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W średniej misce wymieszaj jajka, mleko i piwo do uzyskania kremowej konsystencji. Włóż mąkę do osobnej miski. Zanurz kraby z miękkiej skorupy w mokrym cieście, a następnie zanurz w mące. Wrzuć poobijanego kraba do gorącego oleju. Smażyć kraba przez 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Krab
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala