So-Quick Seafood Chowder
So-Quick Seafood Chowder to bezglutenowe przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Mieszanka soli, filety gardłosza pomarańczowego, Dekoracja: gałązka koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to BC Seafood Chowder, Zupa Z Owoców Morza, oraz Zupa Z Owoców Morza.
Instrukcje
Pokrój filety rybne na 1-calowe kawałki.
Bring hash browns i 1 szklanka wody do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Wymieszaj odparowane mleko i 5 kolejnych składników; wróć do wrzenia.
Dodaj ryby i pimiento; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub aż ryby płatki łatwo.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy ziemniaków Ore-Ida O ' Brien i prawdziwych boczków Hormel.