So-Easy Cherry-Fudge Cake
So-Easy Cherry-Fudge Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 57 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 339 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe, {Lazy} Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Krówki, oraz Łatwy tort lodowy z gorącą krówką.
Instrukcje
Pokonaj pierwsze 4 składniki przy niskiej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego 20 sekund; zwiększ prędkość do średniej i pokonaj 1 minutę.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 13-x 9-calowy patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 27 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 10 minut.
Doprowadzić cukier, mleko i masło do wrzenia w ciężkich 2-qt. rondel na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; gotować 1 minutę.
Wyjąć z ognia; wymieszać kęsy czekoladowe, aż się stopią i będą gładkie. Szybko rozprowadzić lukier na ciepłym cieście. Całkowicie schłodzić (około 1 godziny).
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Duncan Hines Moist Deluxe Devil ' s Food Cake
Wymieszać i Comstock oryginalny kraj Cherry Pie nadzienie lub polewa.