Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego chrupiącego skórki lokalnego łososia Królewskiego. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Mieszanka szparagów, tymianku, fioletowych ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miso-Glazurowany, Chrupiący Łosoś-Aktualizacja, Chrupiący łosoś Królewski z prażonymi szparagami, ziemniakami Fingerling i sosem holenderskim, oraz Chrupiący łosoś Królewski z prażonymi szparagami, ziemniakami Fingerling i sosem holenderskim.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.