Smażony bas z trawą cytrynową

Smażony bas z trawą cytrynową
Smażony bas z trawą cytrynową jest bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, soli i pieprzu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem, Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej, oraz Pan Sautéed Chilijski Okoń Morski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W małym naczyniu do pieczenia skropić ćwiartki pomidora oliwą z oliwek i roztrzepać czosnek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Dodać gałązkę tymianku do pomidorów i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić dobrze i ułóż pomidory skórką do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Piec około 1 godziny, lub do bardzo miękkiej. Obierz ćwiartki pomidora. Pomidory pozostaw w naczyniu i wyrzuć gałązkę tymianku. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Tymczasem w małym rondlu połącz 3/4 szklanki oleju roślinnego z nieco ponad połową pokrojonej trawy cytrynowej i doprowadź do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Eliksir GEliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć z ognia i pozostawić strome przez 30 minut. Odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
W średnim rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
9
Dodaj pozostałą trawę cytrynową i skórkę cytrynową i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Eliksir GEliksir G
10
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać śmietanę i dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 15 protokół. SOS przecedzić do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
12
W średnim rondlu z wrzącą wodą gotować szalotki przez 1 minutę. Używając szczypiec, przenieś je na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
13
Cut szalotki na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
14
Dodaj por julienne do wody i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
15
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
W średniej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Dodać por i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, ale nie rumiane, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć por Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
18
Włóż szalotki do naczynia z pomidorem i ogrzej w piekarniku. Tymczasem, na dużej patelni, ciepłe 1/4 szklanki oleju trawy cytrynowej, aż mieni się. Sezon filety bass z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane i po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Eliksir GEliksir G
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
BassBass
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
19
Przełożyć filety na talerze i ułożyć na wierzchu ćwiartki pomidorowe i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20
Doprowadzić sos śmietanowy trawy cytrynowej do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Eliksir GEliksir G
21
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny, a następnie ubić pozostałą 1 łyżkę masła, aż będzie gładka. Doprawić solą. W razie potrzeby spienić sos za pomocą blendera zanurzeniowego. Łyżka SOS wokół ryby i skropić trochę oleju z trawy cytrynowej wokół talerza. Top ze smażonym porem julienne i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Eliksir GEliksir G
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn