Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade

Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade
Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, maślanka, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami Rémoulade.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić jajko i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Połączyć mąkę kukurydzianą, sól i pieprz w płytkim naczyniu. Plastry pomidora zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie zalać przyprawioną mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
3
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieścić plastry pomidora na patelni w jednej warstwie, i gotować, aż złoty kolor na dnie, o 3 protokół. Odwróć i brązową drugą stronę, O 3 minuty więcej. Wnętrze powinno być gotowane, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść 2 plastry pomidora na każdym z 4 talerzy i top każdy plaster z 3 krewetki. Łyżka 1 1/2 łyżki sosu Remoulade na każdym plasterku, i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SOSSOS
KrewetkiKrewetki
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn