Smażone Placki Z Orzechami Wiśniowymi

Smażone Placki Z Orzechami Wiśniowymi
Smażone placki z orzechami wiśniowymi trwają 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Za 65 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. 240 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś masło, żółtko jaja, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Smażone Placki Z Orzechami Wiśniowymi, Placki Wiśniowe Smażone W Głębokim Tłuszczu, oraz Placki Wiśniowe Smażone W Głębokim Tłuszczu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub frytkownicy wlej olej na głębokość 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Rozgrzej olej na średnim ogniu do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
W zimnym średnim rondlu wymieszaj cukier granulowany, syrop kukurydziany, roztopione masło i jajka. Dodaj orzechy włoskie, wanilię i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Dodaj wiśnie. Ostudzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń 1 skórkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
5
Wytnij kółka z ciasta za pomocą 4-calowego noża. Ponownie zwiń i wytnij kółka ze skrawków ciasta. Ułóż kółka ciasta między kawałkami papieru woskowanego. Powtórz procedurę z pozostałymi skórkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
6
Umieść 1 kółko na cieście na płaskiej powierzchni. Lekko posmaruj brzegi Skórki ubitym żółtkiem jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Umieść 1 czubatą łyżkę mieszanki orzecha włoskiego na środku koła. Złóż ciasto na nadzieniu, dociskając krawędzie, aby uszczelnić. Powtórz z pozostałymi rundami i mieszanką orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Smażyć placki partiami, aż lekko się zrumienią, około 1 minuty z każdej strony.
9
Odcedź na ręcznikach papierowych. W razie potrzeby lekko posyp cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Chateau Chantal Late Harvest Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn