Smażone ostrygi z kremową rzodkiewką i sałatką z ogórka
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka nasion kopru, pieprzu, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka z rzodkiewki i ogórka, Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką, oraz Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką.
Instrukcje
1
W średniej misce połączyć majonez z jogurtem, maślanką i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij w puree czosnkowym, nasiona gorczycy, pęknięty czarny pieprz i nasiona koperku, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Do Przyprawiania Mięsa
Koper Ogrodowy
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Ubij w oleju z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać pokrojoną czerwoną cebulę, rzodkiewkę i plastry ogórka i dobrze doprawić solą. Przykryć sałatkę i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Uncji Gin
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
(duża Tuba)
5
Mąkę, jajka i panko ułożyć w 3 płytkich miseczkach i doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem. Lekko ubić jajka. Ostrygi osuszyć ręcznikami papierowymi. Lekko zanurzyć je w mące, zanurzyć w jajkach, a następnie w panko, naciskając lekko, aby pomóc okruchy przylegają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(Keebler)
(duża Tuba)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ostrygi panierowane przełożyć na blachę wyłożoną papierem woskowym.
Na dużej patelni, rozgrzać olej rzepakowy, aż migotanie. Pracując partiami, smaż ostrygi na dużym ogniu, obracając raz, aż powłoka będzie chrupiąca i złocista, od 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Ostrygi przyprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Ułożyć smażone ostrygi na półmisku i łyżkę kremowej rzodkiewki i sałatki ogórkowej z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)