Smażona flądra i pikantny Rémoulade

Smażona flądra i pikantny Rémoulade
Smażona flądra i pikantna Rémoulade to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, mąki, filety z flądry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nerkowca-Crusted flądra ze szczypiorkiem Remoulade, Acadia ' s Sauteed Italian fląder, oraz Smażona flądra z sosem pomarańczowo-szalotkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Orzo gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej
SólSól
2
Odcedzić i wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SólSól
3
Resztę 1 łyżki natki pietruszki, majonezu i kolejnych 5 składników (przez kapary) połączyć w małej miseczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Filety posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli; filety wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
8
Dodaj 2 filety na patelnię; gotować 1 1/2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć rybę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i 2 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawać z rmoulade i orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence MikrofalowejSzpinak, Oczyszczony I Gotowany Na Parze W Kuchence Mikrofalowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn