Smażona fasola szparagowa z Pimento
Smażona fasola szparagowa z Pimento może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, sól i mielony pieprz, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Szparagowa Smażona, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Smażona fasola szparagowa i czerwona cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Dodać fasolkę szparagową i pieprz i gotować 2 protokół.
Dodać ocet i wodę, przykryć i pary 3 do 5 minut, aż fasolka szparagowa są chrupiące-przetargu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.