Slow-Cooker Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Niemieckiej sałatki ziemniaczanej Slow-Cooker. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz ocet jabłkowy, seler, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Slow Cooker Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Slow-Cooker Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Slow-Cooker Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Boczek gotować w 12-calowej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż brązowy i ostry; wyjąć z patelni z łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Cebulę i seler gotować w boczku kapie 5 do 8 minut na średnim ogniu, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Posypać solą, nasionami selera i pieprzem. Przykryć i schłodzić boczek.
Warstwa po połowie każdego z ziemniaków i mieszanki cebuli w 3-do 4-quart powolnej kuchence. Powtórz warstwy.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 6 godzin.
Wyjmij ziemniaki z kuchenki, używając łyżki szczelinowej.
Wymieszać cukier, skrobię kukurydzianą i ocet w małej misce; wymieszać w płynie w kuchence. Wymieszać z boczkiem. Delikatnie złożyć ziemniaki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 20 do 30 minut lub aż ziemniaki zgęstnieją.
Posypać natką pietruszki. Sałatka ziemniaczana utrzyma się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu wymieszać.