Slow Cooker Masło Jabłkowe
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Slow Cooker Apple Butter może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 43 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, cukier, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Slow Cooker Masło Jabłkowe, slow cooker masło jabłkowe, oraz Slow Cooker Masło Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w drobne kawałki. Wszystkie składniki włożyć do wolnej kuchenki i wymieszać. Przykryć i gotować na niskiej nocy, około 8 do 10 godzin.
Zdjąć pokrywę, wymieszać i posmakować.
Dodać więcej przypraw lub cukru, w razie potrzeby. Kontynuuj gotowanie jeszcze przez kilka godzin, odsłonięte, aż część płynu zostanie zmniejszona, a masło ugotuje się trochę.
Wlać do sterylizowanych słoików i przechowywać w lodówce.
Podawaj na gorących herbatnikach, tostach, bułeczkach lub po prostu jedz ze słoika, jeśli nikt nie patrzy!