Slow-Cooker Green Chile-Zapiekanka Z Kurczaka Enchilada
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka Zielony Chile-Chicken Enchilada Zapiekanka spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 563 kalorie, 35g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, meksykańską mieszankę sera, SOS enchilada i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie i łatwe zielone Chile Chicken Enchilada Zapiekanka, Tomatillo Green Chile Chicken Enchilada Casserole PLUS GIVEAWAY, oraz Szybkie i łatwe zielone Chile Chicken Enchilada Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence, rozprowadzić 1 puszka zielonych chiles. W średniej misce wymieszać pozostałą puszkę zielonych chiles, zupę, sos enchilada i majonez.
Ułóż 1/3 pasków tortilla nad chiles w kuchence. Wierzch z 1 szklanką kurczaka, 1/2 szklanki fasoli, 1/2 szklanki sera i 1 szklanka mieszanki sosu enchilada, rozprzestrzeniając się na krawędzie kuchenki, aby całkowicie pokryć paski tortilla. Powtórz warstwy dwa razy, Zachowując Ostatnie 1/2 szklanki sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin.
Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera. Przykryć; gotować około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z pomidorami, sałatą i kwaśną śmietaną.