Sloppy Rost Beef Po ' Boy

Sloppy Rost Beef Po ' Boy
Sloppy Rost Beef Po ' Boy is a bezmleczne danie główne. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 62g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 651 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, oko wołowe z okrągłej pieczeni, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i grzyby Sloppy Joes, Sloppy Skillet Kanapki Z Wołowiną, oraz {Slow Cooker} Beef & Lentil BBQ Sloppy Joes podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić 5 kawałków pieczeni i posmarować ząbkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Piekarnik Holenderski rozgrzej na średnim ogniu i dodaj olej. Smażyć ze wszystkich stron, aż do uzyskania bogatego brązowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodaj gorącą wodę, liście laurowe i paprykę i zagotuj. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż pieczeń będzie bardzo miękka, około 3 godzin. Podczas gotowania chcesz mieć pewność, że utrzymasz poziom płynu, od którego zacząłeś. Być może będziesz musiał dodać kolejne 1 1/2 szklanki wody. Nie pozwól, aby płyn się gotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Przełóż pieczeń na deskę do krojenia, aby odpocząć. Wyrzucić liście laurowe i paprykę z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Posypać mąką i gotować, ubijając, aż zgęstnieje. Może być konieczne dodanie większej ilości mąki, aż osiągniesz pożądaną grubość sosu. Należy uważać, aby nie dodać zbyt wiele, ponieważ będzie gęstnieć szybciej niż można się spodziewać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Chleb pokroić na środku i lekko rozgrzać w piekarniku. Pieczeń cienko pokroić. Łyżkę sosu na pokrojonych bokach chleba i posmarować majonezem. Załaduj dolną połowę pokrojoną wołowiną, a górną sałatą, pomidorami i ogórkami. Przykryj górną połówką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Pokroić na 6 sztuk i owinąć papierem rzeźnickim lub pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te nisko taninowe, o niższej zawartości alkoholu wina będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że twoje usta będą palić się bardziej. Jednym z nich jest Atlantis Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Atlantis Albarino
Atlantis Albarino
Elegancki cytrynowo-żółty kolor, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długi i trwały z doskonałą kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest ręcznie zbierane w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regał w celu oddzielenia osadu drożdżowego; następnie przechodzi on stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn