Shoyu Chicken
Shoyu Chicken może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 1,74 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 789 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, korzeń imbiru, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 73%. Spróbuj Shoyu Chicken, Shoyu Chicken, oraz Shoyu Chicken podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sos sojowy, brązowy cukier, wodę, czosnek, cebulę, imbir, czarny pieprz, oregano, płatki czerwonej papryki, pieprz cayenne i paprykę w dużej szklanej lub ceramicznej misce.
Dodaj udka kurczaka i wrzuć do równomiernego pokrycia. Przykryj miskę folią i marynuj kurczaka w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej grill zewnętrzny na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wyjmij udka kurczaka z marynaty. Pozostałą marynatę wyrzucić. Udka kurczaka grillować na rozgrzanym grillu do ugotowania, około 15 minut na stronę.