Serowy Crust Pieczony Plamiak

Serowy Crust Pieczony Plamiak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać serowy skorupa pieczony plamiak spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 305 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz bułkę tartą, oliwę z oliwek, plamiak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Food.com ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony plamiak z krakersem nerkowca, Ziemniaki Pieczone I Plamiak Puttanesca, oraz Ziemniaki pieczone i plamiak Puttanesca dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn