Serowy bekon i pomidory
Serowy boczek i pomidory warstwy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 208 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Slow-Cooker Cheesy Bacon Strat, Super Cheesy English Muffin-canadian Bacon strat, oraz Ser, boczek i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Boczek wyjąć z patelni, pokruszyć i odstawić.
Dodaj cebulę do kapieli na patelni; smażyć 4 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
W dużej misce połączyć mleko i 6 kolejnych składników; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać kostki chleba do mieszanki mleka, rzucając do płaszcza kostki chleba.
Ułóż połowę kostek chleba na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania. Top z 2/3 szklanki sera i połowę mieszanki cebuli.
Dodaj pozostałe kostki chleba, 2/3 szklanki sera i pozostałą mieszankę cebuli. Top z plastrami pomidorów i pokruszonym boczkiem. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut.
Posypać pozostałym serem; piec dodatkowe 5 minut lub aż ser się rozpuści.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.