Serowe Wypieki Francuskie
Serowe ciasta francuskie mogą być tylko skorupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 21 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka, jajko, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ser Nadziewane Ciasta Francuskie, Awokado, Serek śmietankowy i nadziewane salsą ciasta francuskie (z opcją wegańską), oraz Owocowe Ciasta Francuskie.
Instrukcje
Niech zamrożone ciasto francuskie stoi w temperaturze pokojowej, przykryte ręcznikiem, 30 minut lub do częściowego rozmrożenia. Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ubić razem jajko i mleko.
Wymieszaj ciasto z miksturą jajeczną i posyp parmezanem, serem Cheddar i szczypiorkiem. Przykryj ciasto folią i delikatnie wciśnij ser i szczypiorek do ciasta, aby się przylgnęło, używając wałka do ciasta.
Wyjąć folię; ciasto posypać solą i papryką.
Cut z 2 1/2-calowy okrągły nóż, i umieścić 1 cal od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 do 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i ostudzić 5 minut.