Serowa Zupa Floretowa
Tandetna zupa Floret może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 19g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świąteczna Jodła Floretowa, Sałatka Floretowa Pepperoni, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Floret dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
W międzyczasie, w małym rondlu, roztopić masło; wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień; dodać ser. Gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.
Warzywa odsączyć, dodać sos serowy i podgrzać.