Serowa Zupa Floretowa

Serowa Zupa Floretowa
Tandetna zupa Floret może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 19g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świąteczna Jodła Floretowa, Sałatka Floretowa Pepperoni, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Floret dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie, w małym rondlu, roztopić masło; wymieszać z mąką, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Zmniejszyć ogień; dodać ser. Gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Warzywa odsączyć, dodać sos serowy i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn