Sernik Z Białą Czekoladą I Malinami
Sernik z białej czekolady i malin wymaga ok. 5 godzin i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka jaj, wanilia pieczenia chipsy, Serek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. lekko nasmarować 9x3-calową patelnię sprężynową ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i masło. Naciśnij równomiernie na dole i 1 cal w górę strony patelni.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa vanilla pieczenia chips na wysokim 1 minutę lub do stopienia; wymieszać, aż będzie gładka. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 1 minutę lub do gładkiej. Ubij w cukrze, aż dobrze wymieszane. Ubić w roztopionymi wiórkami do dobrze wymieszanych. Ubij w śmietanie i jajkach, aż dobrze wymieszane i gładkie. Łyżka na skorupie na patelni.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut lub do momentu ustawienia krawędzi, ale środek sernika nadal lekko drga po przesunięciu.
Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika; schłodzić na stojaku chłodzącym 30 minut.
Nie zwalniając strony patelni, ostrożnie przeciągnij nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Przechowywać w lodówce odkryte około 3 godzin lub do schłodzenia.
Na schłodzonym serniku ułożyć maliny. W małej misce do mikrofali, galaretki mikrofalowe odkryte na wysokie 20 do 30 sekund lub do stopienia; wymieszać, aż będzie gładka.
Maliny pędzlem lub łyżką. Sernik przechowywać w lodówce.