Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga około 56 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1323 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, polewę karmelową, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Łyżka 3/4 puszki szarlotki nadzienie do skorupy.
Do małego rondla dodaj pozostałą 1/4 puszki nadzienia i wymieszaj z karmelem.
Podgrzać na małym ogniu, aż do stopienia i smarowania, o 1 minutę.
Ubić serek w dużej misce, aż będzie puszysty.
Dodać cukier, wanilię i jajka i ubić, aż będzie gładka, kilka sekund.
Polej to nadzieniem z ciasta.
Piec, aż środek ciasta jest ustawiony, 30 do 35 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Na wierzch sernika wymieszać masę jabłkowo-karmelową i równomiernie rozprowadzić. Udekoruj krawędź ciasta połówkami orzechów pekan i posyp posiekanymi orzechami pekan. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.