Sernik Karmelowo-Jabłkowy

Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga około 56 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1323 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, polewę karmelową, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Łyżka 3/4 puszki szarlotki nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do SzarlotekNadzienie Do Szarlotek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Do małego rondla dodaj pozostałą 1/4 puszki nadzienia i wymieszaj z karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podgrzać na małym ogniu, aż do stopienia i smarowania, o 1 minutę.
5
Ubić serek w dużej misce, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać cukier, wanilię i jajka i ubić, aż będzie gładka, kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
7
Polej to nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
8
Piec, aż środek ciasta jest ustawiony, 30 do 35 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Na wierzch sernika wymieszać masę jabłkowo-karmelową i równomiernie rozprowadzić. Udekoruj krawędź ciasta połówkami orzechów pekan i posyp posiekanymi orzechami pekan. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
KarmelKarmel
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćTwardy
Gotowe W56 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn