Sernik Dyniowy Warstwowy

Sernik Dyniowy Warstwowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, dynię, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Warstwowy, Sernik Dyniowy Warstwowy, oraz Warstwowe Ciasto Z Sernikiem Dyniowym.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. smarować 9-calową patelnię sprężynową ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości tylko do gładkiej i kremowej; nie przegotować. Przy niskiej prędkości stopniowo ubijaj cukier. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Łyżka 3 filiżanki mieszanki twarogu na patelni; rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać dynię, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową do pozostałej mieszanki twarogu; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Łyżka nad mieszaniną na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Piec 1 godzinę 25 minut do 1 godziny 30 minut lub do momentu, gdy brzegi zostaną ustawione, ale środek sernika nadal lekko drga po przesunięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regale chłodzącym. Nie zwalniając strony patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby ponownie poluzować sernik; ostrożnie usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Sernik ułożyć na talerzu. Sernik przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn