Sernik Dyniowy Warstwowy
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, dynię, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Warstwowy, Sernik Dyniowy Warstwowy, oraz Warstwowe Ciasto Z Sernikiem Dyniowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. smarować 9-calową patelnię sprężynową ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. W małej misce, wymieszać okruchy cookie i masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Fajne 5 minut.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości tylko do gładkiej i kremowej; nie przegotować. Przy niskiej prędkości stopniowo ubijaj cukier. Na małej prędkości, beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania. Łyżka 3 filiżanki mieszanki twarogu na patelni; rozprowadzić równomiernie.
Wymieszać dynię, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową do pozostałej mieszanki twarogu; wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Łyżka nad mieszaniną na patelni.
Piec 1 godzinę 25 minut do 1 godziny 30 minut lub do momentu, gdy brzegi zostaną ustawione, ale środek sernika nadal lekko drga po przesunięciu.
Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regale chłodzącym. Nie zwalniając strony patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby ponownie poluzować sernik; ostrożnie usuń stronę patelni.
Sernik ułożyć na talerzu. Sernik przechowywać w lodówce.