Serca Romaine z Pipián
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serc rzymskich z Pipián. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, kostki lodu, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Romaine Sweet Hearts, Serduszka Sałatka Rzymska, oraz Serduszka rzymskie z czerwoną papryką Vinaigrette.
Instrukcje
Odrzuć łodygi chili. Wstrząsnąć i wyrzucić nasiona chili. Umieścić chili w misce i wlać 1 1/2 szklanki wrzącej wody nad nimi.
Odstawić do miękkości, 6 do 7 minut.
Tymczasem, w 8-do 10-calowej patelni na dużym ogniu, wymieszać lub wstrząsnąć pestek dyni, aż pachną lekko tosty, 2 do 3 protokół.
Umieść nasiona dyni w blenderze lub robocie kuchennym. Wyciąg chili z moczenia płynu i dodać do blendera.
Dodaj czosnek, ocet, pomidory i kolendrę. Wirować, dodając tyle chili moczenie cieczy (około 1/2 szklanki), aby mieszanina pipin wystarczająco cienkie, aby czerpać, ale nie kapie.
Dodać sól do smaku. Zeskrobać pipin do małej miseczki.
Stań liście sałaty rzymskiej, łodyga kończy się w dół, w ściśle dopasowanej misce i upuść kostki lodu wśród liści, aby zachować je chrupiące. Aby jeść, gałka liści do sosu pipin.