Ser Pleśniowy-Strudle Jabłkowe
Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, tymianek, bułkę tartą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Strudle Jabłkowe, Strudle Jabłkowe Pojedyncze, oraz Mini Strudle Jabłkowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć jabłka, sok z cytryny, tymianek, gałkę muszkatołową i pieprz. Rzuć do płaszcza.
Dodać ser i orzechy włoskie; odstawić.
Umieść jeden arkusz ciasta phyllo na powierzchni roboczej.
Posmarować masłem i posypać 2 łyżkami bułki tartej.
Warstwę z dwoma arkuszami phyllo, szczotkując każdy arkusz masłem i posypując bułką tartą.
Warstwa z innym arkuszem phyllo. (Pozostałą część ciasta należy przykryć folią i wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschło.)
Łyżka 1-1 / 2 szklanki mieszanki jabłkowej wzdłuż długiego końca phyllo do 2 cali. krawędzi. Złóż długie boki 2 w. nad wypełnieniem.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku. Powtarzam, robię jeszcze dwa strudle.
Przenieś strudle na pergamin-wyłożony papierem 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia. Ostrym nożem wyciąć szczeliny w górnej części każdego strudla.
Posmarować pozostałym masłem.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.