SOS Wiśniowo-Żurawinowy Mandarynkowy
SOS wiśniowo-żurawinowy mandarynkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka cukru, soku mandarynkowego, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sos Żurawinowy Klonowo - Mandarynkowy, Sos żurawinowy Klonowo-mandarynkowy, oraz SOS Imbirowo-Żurawinowo-Mandarynkowy.
Instrukcje
Połącz żurawinę, wiśnie, cukier, sok mandarynkowy, skórkę mandarynkową, anyż, laskę cynamonu i całe goździki w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu. Przynieś na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż żurawiny są wszystkie popped, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Odrzuć anyż Gwiaździsty, laskę cynamonu i całe goździki i przechowywać w lodówce, aż będzie to potrzebne.