Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Bekonową może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pekan, zielona cebula, domino brown sugar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, Ostre babeczki Cheddar z kandyzowaną polewą orzechową i lukrem z miodowego sera pleśniowego, oraz Ser pleśniowy, kurczak i Patelnia z kalafiorem z boczkiem, orzechem włoskim i polewą daktylową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki w średniej misce do wymieszania. Wymieszaj zieloną cebulę, czerwoną paprykę i czosnek w proszku, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Wciśnij mieszaninę sera do szklanej miski o pojemności 2 filiżanek lub plastikowej formy owiniętej folią. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Połącz posiekany boczek, pekan i brązowy cukier. Podsmaż mieszaninę boczku w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż pekan są tosty i boczek zaczyna chrupać (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru