Ser Cebula Pieczywo Czosnkowe
Ser cebula czosnek chleb może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz bagietki, parmezan, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Karmelizowana cebula i kozi ser chleb czosnkowy, Zupa cebulowa z pieczywem czosnkowym herby, oraz Pieczywo cebulowo-czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić francuskie bagietki po przekątnej na plastry 3/4 cala.
Na średniej patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Połączyć cebulę i czosnek na patelni. Gotować i mieszać do miękkości. Odstawić do ostygnięcia.
W misce, połączyć ser mozzarella, parmezan i majonez.
Na arkuszu ciastek ułóż kromki francuskiego chleba w jednej warstwie.
Na kromkach chleba rozprowadzić mieszankę cebuli i czosnku.
Na kromkach chleba rozprowadzić masę serowo-majonezową na cebuli i czosnku. Dusić około 5 minut, aż ser jest bąbelkowy i lekko rumiane.