Schłodzona Zupa Ogórkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj schłodzonej zupy ogórkowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 63 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, koperek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Schłodzona Zupa Ogórkowa, Schłodzona Zupa Ogórkowa, oraz Schłodzona Zupa Ogórkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórek i pomidory w blenderze, rezerwując 1/4 szklanki każdego do dekoracji.
Dodaj paprykę, cebulę, ocet, 1 łyżeczkę każdego koperku i pietruszki, 1 ząbek czosnku i cukier; puree, aż będzie gładka. Przełóż przez drobny sitko siatkowe do miski, naciskając tylną łyżką, aby wydobyć jak najwięcej płynu. Doprawić 1 łyżeczką soli. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 1 godziny.
Rozgrzać pozostały ząbek czosnku z oliwą z oliwek na patelni na małym ogniu.
Dodać kostki chleba i pozostałe 3 łyżeczki każdy koperek i pietruszka. Gotować, mieszając, aż złoty i chrupiące, 10 do 15 protokół. Odrzuć czosnek.
Zupę wlać do schłodzonych misek. Ogórek i pomidory pokroić w kostkę, posypać zupą.