Schab pieczony z ziołami z sosem jabłkowo-jabłkowym

Schab pieczony z ziołami z sosem jabłkowo-jabłkowym
Ziołowy pieczony schab wieprzowy z sosem jabłkowo-jabłkowym może być tylko bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 493 kalorie, 70g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 86 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cydr, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest super. Spróbuj Schab pieczony z pieczonych jabłek i sosem jabłkowym, Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym, oraz Pieczeń Schabowa Z Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli masz czas, natrzyj sól w skórę wieprzową na 2 godziny przed gotowaniem i pozostaw ją odkrytą w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Piekarnik nagrzać do 230C / 210C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Obrócić skórkę wieprzową w dół i małym nożem wykonać około 6 głębokich nacięć wzdłuż mięsa. Poke kawałek czosnku, kawałek rozmarynu i bay w każdym nacięciu i skręcić wieprzowinę w prawo sposób w górę. Jeśli wcześniej nie posoliłeś wieprzowiny, posoliłeś skórę teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Wymieszać marchewkę, cebulę i jabłko i rozsypać wzdłuż środka płytkiej tacy do pieczenia, aby łóżko dla wieprzowiny usiąść na. Posadź wieprzowinę na warzywach i natrzyj skórę olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Włożyć wieprzowinę do piekarnika i pozostawić na 15 min. następnie podgrzać do 180C / 160C / Gas 4 i dalej piec 1h 30 min. Jeśli po tym czasie nie masz genialnego trzaskania, podgrzej ponownie i sprawdzaj co 5 minut, aż skóra pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wieprzowinę wyjąć z tacki do pieczenia na deskę, aby odpocząć i wylać wszystko, ale około 2 łyżki tłuszczu z tacki. Jeśli taca jest wystarczająco wytrzymała, aby przejść na ciepło, zrób to, jeśli nie zeskrobać zawartość do płytkiego rondla i umieścić na ogniu. Wymieszać mąkę z warzywami i gotować, aż będziesz miał papkowatą, ciemną pastę bursztynową, a następnie splash w cydrze i bubble dół do gęstej pasty ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wlać bulion i gotować na wolnym ogniu przez 8-10 minut, aż zgęstnieje SOS. Przecedzić sos do innego rondla, przepychając przez sito tyle porcjowanego jabłka, ile się da. Jeszcze raz dusić i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Polędwicę wieprzową pokroić w plastry za pomocą ząbkowanego noża i podawać z ulubionymi warzywami oraz sosem jabłkowo-jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SchabSchab
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn