Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym

Scaloppine cielęcy ze szparagami i sosem kurkowym
Cielęcina Scaloppine ze szparagami i sosem kurkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka młodych szparagów, cielęcina scaloppine, łyżeczka czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cielęcina lub kurczak Scaloppine z sosem szafranowym, Cielęcina Scaloppine z wiosennym groszkiem i szparagami, oraz Cielęcina Scaloppine z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w średnim garnku z wrzącą osoloną wodą blanszuj szparagi przez 1 minutę. Zanurz gorące szparagi w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i zachować zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu dodać niesolone masło i czosnek i gotować, aż pachnące, ale nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać grzyby i podsmażyć na złoty kolor. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać wermut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
WermutWermut
4
Dodać śmietanę i gotować do zmniejszenia o 1/2, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Utrzymuj ciepły sos kurkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Cielęcinę pokroić w 1/2 i obficie doprawić solą i pieprzem. Mąkę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Ułóż plasterek provolone i 2 kawałki blanszowanych szparagów na cielęcinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
ProvolonProvolon
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
7
Scaloppine cielęciny zwijamy wokół provolone i szparagów i lekko pogłębiamy w przyprawionej mące. Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
ProvolonProvolon
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Miejsce 3 rolki na patelni, szew stronie w dół, i gotować przez 30 sekund. Obróć rolki i przesmaż drugą stronę na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Przełożyć na blachę do pieczenia i kontynuować pieczenie reszty rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec około 10 minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Podawać z sosem kurkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn