Sałatka Ziemniaczana Indiana
Indiana Sałatka ziemniaczana może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 295 kalorii, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, pieczenie ziemniaków, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Indiana Swiss Steak, Indiana Pawpaw Bread, oraz Tradycyjna Polędwica Panierowana Indiana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść ziemniaki w garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż łatwo Przekłute widelcem, o 12 protokół.
Odcedzić i wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać z majonezem, serem topionym i cebulą.
Podczas gdy ziemniaki są wrzące, smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić i rozbić na duże kawałki.
Umieścić na wierzchu ziemniaków.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, aż ser się rumiany.