Sałatka ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem

Sałatka ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szparagami i grzybami z ogolonym parmezanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 207 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, rukolę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogolona Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i parmezanu, Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, oraz Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrym nożem pokroić szparagi po przekątnej na bardzo cienkie plasterki i przenieść do dużej miski. Połowę dużych grzybów. Grzyby pokroić bardzo cienko i dodać z rzodkiewkami do szparagów. Delikatnie wrzuć sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej w strumieniu, ubijając i ubijając, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dressing skropić sałatką ze szparagów i delikatnie wrzucić. Mielenie pieprzu na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
5
Rozłóż rukolę na półmisku i polej sałatką ze szparagów. Z obieraczką do warzyw, ogolić 1/2 do 3/4 parmezanu w loki nad sałatką, rezerwując pozostały parmezan do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn