Sałatka z Żabiego oka
Sałatka z Żabiego oka może być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mandarynki, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Żabiego Oka, Sałatka Z Żabiego Oka, oraz Żaba w studni" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do szybkiego wrzenia. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić makaron i spłukać w zimnej wodzie.
Do dużej miski dodaj makaron. Otwórz puszkę ananasa. Przecedzić sok na makaron i wymieszać, aby wymieszać i pokryć makaron. Odstaw ananasa na bok.
W średnim rondlu połącz skrobię kukurydzianą, sól i cukier.
Wymieszać, aby połączyć. Powoli dodawać mleko i podgrzewać na nośniku, stale mieszając, aby rozpuścić cukier i uniknąć grudek. Po rozpuszczeniu cukru ubijamy w słodzonym mleku skondensowanym i wanilii. Stale mieszaj, aż mieszanina utworzy gęsty budyń.
Wyjąć z ognia wlać do średniej miski, umieścić plastikową folię lub woskowany papier na wierzchu miski tak, że jest równo z budyniem, aby uniknąć rozwoju skóry.
Umieścić w lodówce do ostygnięcia na około godzinę.
Wlać budyń do miski z mieszaniną makaronu, dobrze mieszając, aby całkowicie pokryć makaron. Tuż przed podaniem wymieszaj kawałki ananasa, mandarynki i pianki (w razie potrzeby).