Sałatka z zielonej fasoli z sosem z tuńczyka i oliwkami
Sałatka z zielonej fasoli z sosem Tuńczykowym i oliwkami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wodę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z sosem z tuńczyka i oliwkami, Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, oraz Sałatka z zielonej fasoli z kukurydzą, bazylią i czarnymi oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, odkrytą, aż będzie krucho-miękka, 4 do 5 minut.
Odcedzić w durszlaku i natychmiast przenieść do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy fasola jest zimna, odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie ułożyć na talerzu i doprawić solą.
Przecier z tuńczyka z oliwą z oliwek, wodą, sokiem z cytryny i pastą z sardeli w blenderze, w razie potrzeby zeskrobując boki, aż będą bardzo gładkie. Doprawić sosem solą i pieprzem oraz łyżką fasoli. Oliwki i liście pietruszki rozsypać na wierzchu.