Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z zapiekanką z fasolki szparagowej. Za $5.45 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 3 porcje z 269 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, borowików, dressingu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 86%. Podobne przepisy to Sałatka Z Fasoli Szparagowej, Sałatka Z Francuskiej Fasoli Szparagowej, oraz Sałatka Z Grzybów I Fasoli Szparagowej.
Instrukcje
1
Napełnij dużą miskę wodą i kilkoma garściami lodu, odłóż na bok. Doprowadź duży garnek wody do wrzenia.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj ciężką szczyptę soli, fasolkę szparagową i paprykę. Wymieszaj, aby rozpuścić sól i gotuj warzywa, aż będą jasne i jeszcze chrupiące, zaledwie kilka minut. Za pomocą sitka lub łyżki cedzakowej przenieś warzywo do miski z lodowatą wodą, aby zapobiec ich nadmiernemu gotowaniu. Po schłodzeniu warzyw wyjmij je na blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikiem papierowym i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Fasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Aby przygotować grzyby: w małym rondlu na średnim ogniu dodaj 2 szklanki wody, octu, grzybów, czosnku, tymianku i 1 łyżeczki soli. Wymieszaj, aby rozpuścić sól, przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 15 minut. Wyłącz ogrzewanie i pozostaw pod przykryciem jeszcze przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Strząśnij nadmiar płynu z grzybów i dodaj je do dużej miski wraz z gotowanymi warzywami i oryginalnym dressingiem Ranczo Hidden Valley. Wymieszaj i podawaj ze smażoną cebulą posypaną na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch Dressing
Smażona Cebula
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego