Sałatka z wędzonego łososia i jagód pszennych

Sałatka z wędzonego łososia i jagód pszennych
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego łososia i sałatki z jagodami pszennymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Jeśli masz mieloną paprykę, cebulę, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jagody pszenicy można śledzić to danie główne z Pudding Z Jagód Pszennych jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z wędzonego łososia i jagód pszennych z sosem Kaparowo-jogurtowym, Klon-glazurowany łosoś z ciepłą sałatką z jagód pszennych, oraz Brukselka z jagodami pszennymi i sosem z wędzonej papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jagody pszenicy w średniej misce; przykryj wodą do 2 cali nad jagodami pszenicy. Przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Drenaż.
3
Umieścić jagody pszenicy w rondlu. Przykryć wodą do 2 cali powyżej jagód pszenicy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 1 godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Drenaż.
5
Połączyć jagody pszenicy, jabłko, a następnie 4 składniki (przez seler) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Olej i pozostałe składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mżawka dressing na mieszaninie jagód pszenicy; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
PszenicaPszenica

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn