Wędzony pstrąg i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 266 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka creme fraeche, musztarda ziarnista, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wędzony pstrąg i Nowa Sałatka ziemniaczana, Sałatka Ziemniaczana Z Wędzonym Pstrągiem I Kipflerem, oraz Gorąca herbata-wędzony pstrąg z sałatką ziemniaczano-rukolową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Plastry cebuli namoczyć w misce z lodowatą wodą. Ziemniaki zalać wodą w garnku, dodać szczyptę soli, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować, odkryte, do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków