Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków

Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków
Wędzony pstrąg i sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 266 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka creme fraeche, musztarda ziarnista, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wędzony pstrąg i Nowa Sałatka ziemniaczana, Sałatka Ziemniaczana Z Wędzonym Pstrągiem I Kipflerem, oraz Gorąca herbata-wędzony pstrąg z sałatką ziemniaczano-rukolową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Plastry cebuli namoczyć w misce z lodowatą wodą. Ziemniaki zalać wodą w garnku, dodać szczyptę soli, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do dusić i gotować, odkryte, do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i lekko ostudzić; osuszyć.
3
W międzyczasie, ubić creme fraeche, ocet, oliwa z oliwek i musztarda w dużej misce, aby gładki dressing. Wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Cebulę odcedzić, osuszyć i dodać do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodać ziemniaki i ogórek, doprawić solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
6
Rukolę podzielić na 4 talerze i dodać do każdej sałatkę ziemniaczaną. Płatki pstrąga palcami i rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
PstrągPstrąg
7
Podawać z chlebem pumpernikielowym i / lub marynowanymi burakami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
8
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn