Sałatka z wędzonego indyka z kozim serem i orzechami włoskimi
Wędzona Sałatka z indyka z kozim serem i orzechami włoskimi to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę mesclun, cebulkę kopru włoskiego, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka szpinakowa z kozim serem i orzechami włoskimi, Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Surówka Z Buraków Z Orzechami Włoskimi I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Musztardę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i pieprz ubić do smaku w małej misce. Stopniowo ubijaj olej, zaczynając od kilku kropli, a następnie dodając resztę stałym strumieniem, aby uzyskać gładki, lekko gęsty dressing.
Wrzucić warzywa sałatkowe z koprem włoskim w dużej misce.
Dodać wędzonego indyka wraz z kozim serem i orzechami włoskimi do sałatki. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z dressingiem. Sałatkę podzielić na 2 talerze i podawać.