Przepis pachnąca kminkiem Francuska Sałatka z soczewicy jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,13 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Przynosi wam poważne jedzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, selera, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Pszenno-Soczewicowa O Zapachu Kminku, Sałatka z kurczaka z marchewką pachnącą kminkiem Raita, oraz Sałatka z soczewicy o zapachu zatoki z pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz soczewicę, bulion z kurczaka i liść laurowy w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie wyłączyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są po prostu miękkie, o 25 minut (lub o 20 minut dla zwykłych soczewicy). Odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Soczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużej misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj ostudzoną soczewicę i wrzuć do połączenia. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych