Sałatka Z Soczewicy Beluga
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Sałatka z soczewicy Beluga może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 319 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ugotowanych na twardo jaj, sól i pieprz, 2 kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiący Brązowy Ryż I Sałatka Z Soczewicy Beluga Z Truskawką Vina, Czarna Sałatka z soczewicy Beluga z grzybami i musztardą Vinaigrette / obfite Feel Good Food, oraz Beluga kawior z soczewicy na Blini.
Instrukcje
W średnim rondlu łączymy soczewicę z roztrzepanym czosnkiem, marchewką, żółtą cebulą i wodą i doprowadzamy do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż soczewica są po prostu miękkie, o 30 protokół.
Odcedzić soczewicę i wyrzucić czosnek, marchew i cebulę.
Niech soczewica ostygnie lekko.
W międzyczasie piecz poblanos nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając je kilka razy, aż zostaną zwęglone.
Przenieść je do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez 15 minut. Obrać, rdzeń i nasiona poblanos, a następnie pokroić w plastry.
W małej patelni, gotować chorizo na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 5 protokół.
Chorizo osuszyć na papierowych ręcznikach.
W dużej misce, połączyć soczewicę z poblanos, chorizo, czerwona cebula, jajka, posiekana kolendra i mielony czosnek.
Dodać sok z limonki i olej, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Posypać liście kolendry na górze i służyć.