Sałatka z sałatą, bazylią i ogórkiem z kozim serem
Sałata, bazylia i sałatka ogórkowa z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.97 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 259 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony ser kozi z sałatką z sałaty wiosennej, Sałatka mieszana z sałatą, gruszką i kozim serem z sosem cytrusowym, oraz Kremowa Sałatka ogórkowa z kozim serem i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieścić 3/4 szklanki oleju, dodać kilka liści bazylii i pulsować, aby zmiksować. Kontynuuj pulsowanie, dodając więcej liści i 1 małą kostkę lodu( pomaga przesuwać liście); mieszaj, aż mieszanina będzie gładka. Doprawić około 1 łyżeczki. sól.
Umieść ogórki i sałatę w dużej misce, dodaj 5 do 6 łyżek. olej i sok z cytryny, i wrzucić do płaszcza równomiernie. Sezon z około 1/4 łyżeczki. sól i wrzucić ponownie.
Rozłóż bazylią czystą na talerzach lub dużym talerzu, na wierzch z zielenią i ogórkami, a na wierzch pokrusz kozi ser.
* Znajdź sałatę Little Gem, mini romaine, na rynkach rolnych.
Dodać do przodu: do bazylii czystej i sałaty, do 1 dnia, schłodzone; doprowadzić basil pure do temperatury pokojowej.