Sałatka Z Pomarańczy, Pietruszki I Orzecha Włoskiego
Pomarańcza, pietruszka i sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Jeśli masz pomarańcze, musztarda dijon, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z buraków, bulguru i pomarańczy z pietruszką Vinaigrette, Sałatka Pomarańczowo-Orzechowa, oraz Sałatka pomarańczowo-orzechowa z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Obierz długie paski skórki z jednej pomarańczy. Połowę pokroić bardzo cienko w julienne.
Obrać skórkę i odciąć od pomarańczy, zgodnie z konturem pomarańczy. Trzymając pomarańczę nad miską, przeciętą między membranami, pozwalając segmentom wpaść do miski. Wycisnąć sok do miski; wyrzucić membranę. Powtórz z pozostałymi pomarańczami.