Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Wyspy

Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Wyspy
Sałatka z polędwicy wieprzowej na wyspie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1271 kalorii, 129g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chili w proszku, oliwa z oliwek, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe (Opcjonalnie Sałatka), Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sałatką Melonową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj sól, pieprz,kminek, chili w proszku i cynamon, a następnie posmaruj wieprzowinę przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
CynamonCynamon
PieprzPieprz
KminekKminek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Rozgrzać olej w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dopiero zacznie palić, następnie brązowa wieprzowina, obracając się, o 4 minuty w sumie. Zostawić wieprzowinę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać razem brązowy cukier, czosnek, i Tabasco i pat na szczycie każdej polędwicy. Piec w środku piekarnika, aż termometr włożony ukośnie w środku każdej polędwicy rejestruje 60°, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ostry SosOstry Sos
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić wieprzowinę na patelni w temperaturze pokojowej 10 minut. (Temperatura wzrośnie do około 68° podczas stania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ubić razem soki, musztardę, curry, sól i pieprz, a następnie dodać olej w strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Pokrój skórkę, w tym biały rdzeń, z pomarańczy ostrym nożem, a następnie pokrój pomarańcze w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Wrzucić szpinak, kapusta, papryka, i rodzynki w dużej misce z około 1/4 szklanki vinaigrette. Połówki, pit, i obrać awokado, a następnie pokroić po przekątnej w 1/4-cala grubości plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
VinaigretteVinaigrette
AwokadoAwokado
KapustaKapusta
PomarańczowyPomarańczowy
RodzynkiRodzynki
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Pokrój wieprzowinę pod kątem 45 stopni na plastry o grubości 1/2 cala. Wyłóż duży talerz z ubraną sałatką i ułóż w rzędach pokrojoną wieprzowinę, pomarańcze i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
PomarańczowyPomarańczowy
WieprzowinaWieprzowina
2
Skropić winegret na awokado i pomarańcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
AwokadoAwokado
PomarańczowyPomarańczowy
3
Wlać soki z patelni na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Składniki

2firma-dojrzałe awokado kalifornijskiefirma-dojrzałe awokado kalifornijskie142Orzechy dowolne (posiekane)szpinak niemowlęcy, przycięty (6 szklanek liści)szpinak niemowlęcy, przycięty (6 szklanek liści)0(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków11 funt cukinii,1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania11 funt cukinii,może dietetyczna śmietanka sodowamoże dietetyczna śmietanka sodowa11 funt cukinii,curry w proszku, tostycurry w proszku, tosty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon2(zima)drobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony3(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicienko pokrojona kapusta Napa (z 1 średniej główki)cienko pokrojona kapusta Napa (z 1 średniej główki)3pomarańcze pępkowepomarańcze pępkowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy2polędwiczki wieprzowe (łącznie 2 1/4 do 2 1/2 funta)polędwiczki wieprzowe (łącznie 2 1/4 do 2 1/2 funta)1czerwona papryka, pocięta wzdłuż na cienkie paskiczerwona papryka, pocięta wzdłuż na cienkie paski1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)2(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)TabascoTabasco

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn