Sałatka Z Podwójną Rzeżuchą

Sałatka Z Podwójną Rzeżuchą
Sałatka z podwójną rzeżuchą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz czosnek, sól i pieprz, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka z melona i rzeżuchy, Serduszka Z Palmy I Rzeżuchy, oraz Sałatka Z Buraków I Rzeżuchy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rukolę opłukać i dobrze osuszyć. Wybierz delikatne gałązki z łodyg i pokrój na długości od 3 do 4 cali; powinieneś mieć około 6 filiżanek gałązek. Drobno posiekać tyle łodyg, aby 2 łyżki; zapisać resztę do innych zastosowań lub wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
2
W dużej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek i posiekane łodygi rukoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać gałązki rukoli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
4
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn