Sałatka z pieczonego ignamu i jarmużu
Sałatka z pieczonego ignamu i jarmużu może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 3G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 612 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką tymianek, ocet winny, pochrzyn z klejnotami i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 100%. Spróbuj Sałatka z pieczonej dyni i jarmużu, Sałatka Z Jarmużu Z Pieczonymi Burakami, oraz Zimowa Pieczona Sałatka Z Jarmużu dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Do miski Wrzuć pochrzyn z 2 łyżkami oliwy z oliwek. Dopraw do smaku solą i pieprzem i ułóż równomiernie na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ignamy będą miękkie, 20 do 25 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej w lodówce.
W międzyczasie podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i czosnek, aż cebula skarmelizuje się na złoty kolor, około 15 minut. Dodaj jarmuż, gotując, aż zwiędnie i będzie miękki.
Przenieś mieszankę jarmużu do miski i ostudź do temperatury pokojowej w lodówce.
Gdy wszystkie składniki ostygną, Połącz w misce pochrzyn, jarmuż, ocet z czerwonego wina i świeży tymianek. Dopraw do smaku solą i pieprzem i delikatnie wymieszaj, aby połączyć.