Sałatka Z Ogórków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z ogórków. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 3G tłuszczu i w sumie 60 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką koperek, śmietanę, ocet destylowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Sałatka z ogórka koperkowego i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, Bezglutenowa Sałatka z ogórków z kremowym dressingiem do sałatek koperkowych, oraz Sałatka ogórkowa z dressingiem z limonki kolendry / Letnia sałatka s.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ogórki i sól i odstaw w temperaturze pokojowej na 30 minut.
W durszlaku w zlewie odcedź i dokładnie opłucz ogórki pod zimną bieżącą wodą. Odstawić do odsączenia na 10 minut.
Dociśnij ogórki, aby wydobyć jak najwięcej płynu.
Przełóż ogórki do dużej miski i wymieszaj ze śmietaną, koperkiem, octem, cayenne i dopraw pieprzem do smaku.
Podawaj natychmiast lub przykryj i wstaw do lodówki do 24 godzin.