Sałatka Z Makaronem Curry

Sałatka Z Makaronem Curry
Sałatka z makaronem Curry może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 241 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, sól, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Curry Z Kurczakiem, Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem Curry, oraz Warstwowa Sałatka Z Makaronem Curry.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Drenaż.
4
W dużej misce, połączyć curry, sól, majonez i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ugotowany makaron i wrzucić do herbu. Następnie dodaj jabłko, sułtanki lub rodzynki, zieloną cebulę, marchew, tofu i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Zielona CebulaZielona Cebula
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
MarchewMarchew
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OrzechyOrzechy
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Dobrze wymieszać.
7
Serwuj i ciesz się!

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Uroczy Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa pikantność Veltlinera łączą się, tworząc fascynujący owocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatną kwasowość owocową. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn