Sałatka z makaronem Curry może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 241 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, sól, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Curry Z Kurczakiem, Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem Curry, oraz Warstwowa Sałatka Z Makaronem Curry.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Drenaż.
4
W dużej misce, połączyć curry, sól, majonez i sok z cytryny.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Reserve uroczy Gruner Veltliner z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.