Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami
Sałatka z kopru selerowego z Zakonserwowaną cytryną i daktylami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zachowaną skórkę cytrynową, Cebulki kopru włoskiego, sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny, Hiszpańska Sardela, koper włoski i konserwowana Sałatka z cytryny, oraz Sałatka z Edamame, selera i kopru włoskiego z kandyzowaną cytryną.
Instrukcje
Wymieszać ze sobą zakonserwowaną skórkę cytrynową, 2 łyżki. sok z cytryny i olej w małej misce. Doprawić solą, pieprzem i w razie potrzeby sokiem z cytryny.
Łodygi selera pokroić bardzo cienko po przekątnej, za pomocą mandoliny lub ostrego noża.
Cebulki kopru włoskiego przeciąć na pół wzdłuż; wyciąć i wyrzucić rdzenie. Cienko pokroić w poprzek. Daty Pit i pocięte na kawałki.
Połącz z selerem naciowym, koprem włoskim i pietruszką w dużej misce.
Dodaj dressing i wrzucić do płaszcza.