Sałatka z komosy ryżowej Amandy
Amandy Quinoa sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 9 i kosztuje 37 centów za porcję. 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, komosę ryżową, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Amanda ' s Delicious Cilantro Potato Salad, Amanda ' s Thai Peanut, oraz Amanda ' s Southern BBQ Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i woda została wchłonięta, 15 do 20 minut.
Przenieść quinoa do miski i puch widelcem.
Wymieszaj salsę mango, zieloną cebulę, żurawinę, ziarna słonecznika, ocet szampański i francuski vinaigrette do quinoa. Przykryj miskę folią.
Przechowywać w lodówce sałatkę co najmniej 4 godziny przed podaniem.