Sałatka z kapusty włoskiej to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kapusta włoska z ryżem, Zapiekanka Z Kapusty Włoskiej, oraz Zapiekanka Z Kapusty Włoskiej.
Instrukcje
1
Wymieszać olej, ocet, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wrzucić kapustę i czerwoną cebulę razem w salaterce.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.